MFB Pont hitelek

Minden bank egy helyen!

Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a 2014-2020-as finanszírozási ciklusban elérhető, európai uniós forrású visszatérítendő pénzügyi eszközök, azaz hitelként működő visszatérítendő támogatások közvetítésére létrehozta az MFB Pontok hálózatát. A 642 Pontból álló, országosan elérhető hálózat célja, hogy a vállalkozások és magánszemélyek a lehető legszélesebb körben, könnyen elérhető módon, gyorsan és minden eddiginél olcsóbban juthassanak forráshoz.

A hitel-és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékek csaknem 800 milliárd forintos keretösszegének értékesítésére az (MFB) a hitelintézeti partnereket keresett, melyeket két közbeszerzési eljárás keretében választott ki. Az MFB Pontok hálózatát a Takarékbank Zrt., a Budapest Bank Zrt., valamint az OTP Bank Nyrt., az MKB Bank Nyrt. és a Gránit Bank Zrt. megkülönböztetett fiókjai és tagintézményei alkotják.

Területi képviselőink az MFB Pont hálózatba tartozó kereskedelmi banki partnereinken keresztül az Önök számára is elérhetővé teszik ezeket a 0-2% kamatozású igen kedvező forrásokat.

Területi képviselők

Bosánszki Brigitta

területi képviselő, Budapest és Pest megye

Dr. Czakóné Kovács Ágota

Területi képviselő - Nyugat-Magyarország

Takács Attila

területi képviselő, Nyugat-Magyarország