Közvetítőknek

Miért minket válasszon?

1. Miért minket válasszon?

Nálunk első a közvetítő partner! Cégünk hisz a hosszútávú együttműködésben, igyekszünk versenyképes jövedelmet biztosítani és minden fronton teljes körűen kiszolgálni partnereinket.

Mit kínálunk partnereinknek?

  • kedvező jutalékok,
  • széleskörű banki háttér és kapcsolatrendszer,
  • szakmai támogatás, segítségnyújtás,
  • szükség esetén irodai infrastruktúra biztosítása a tárgyalásokhoz,
  • szakmai továbbképzés,
  • jó hangulat, csapatszellem
Versenyképes jutalékrendszer

2. Versenyképes jutalékrendszer

Úgy gondoljuk, hogy a jutalék az egyik alap faktor amikor arról van szó, melyik többes ügynök céget válassza az adott közvetítő. A Sprintinvest Zrt. mind lakossági mind vállalati termék esetében is akár már szerződéskötéskor is versenyképes jutalékot biztosít alvállalkozói számára. Ezek mellett évközi bónusz jutalék akciókat, valamint további programokat hirdetünk, melyekkel extra jövedelemre lehet szert tenni.

Beszerződés menete

3. Beszerződés menete

A szerződéskötés menete az alábbiak alapján történik:

 1. Kapcsolatfelvétel
 2. Tárgyalás
 3. Dokumentáció begyűjtése (A szükséges dokumentációk listája itt érthető el.)
 4. Szerződéskötés
Szakmai támogatás

4. Szakmai támogatás

Cégünk vezetősége nagy tapasztalattal rendelkezik a vállalati finanszírozás területén,kapcsolataink révén igyekszünk a lehető legjobb támogatást nyújtani közvetítőink számára. Ezek mellett szakmai programokat, banki oktatásokat és előadásokat szervezünk két heti rendszereséggel online, valamint évente többször személyesen. Az ügymenetben pedig folyamatos rendelkezésre állással és modern ügyviteli rendszerrel támogatjuk partnereink munkáját.