Rólunk

Bemutatkozás

A Sprintinvest Befektetési és Tanácsadó Zrt. a Magyar Nemzeti Bank engedélyével működő független pénzügyi közvetítő – többes ügynök. Engedély száma H–EN–I 698/2014.

Társaságunk budapesti székhellyel rendelkezik, de tradicionálisan vidéki – főként dél- és nyugat-dunántúli – kis- és középvállalkozások finanszírozását segítette elő tevékenységével. Nagy tapasztalatot és komoly üzleti kapcsolatokat szereztünk Baranya-, Tolna és Somogy és Zala megyékben, de az utóbbi években Budapesten kifejtett aktivitásunk is egyre hangsúlyosabbá vált.

A vállalkozás tulajdonosa és vezérigazgatója Berczeli Tibor. Közel 3 évtizedet nagybanki vezetőként dolgozott a Dél-Dunántúlon. Fiókvezetőként, megyei igazgatóként és régióvezető helyettesként a Postabanknál, a Kereskedelmi és Hitelbanknál, valamint a CIB Banknál tevékenykedett.

Tevékenységünk

Cégünk hitelközvetítés tekintetében korábban elsősorban a vállalati üzletágban ért el jelentős sikereket. Részt vettünk a Jeremie Program Új Széchenyi Hitel és Kombinált Mikrohitel alprogramjaiban, ahol a Sprintinvest Zrt. 2011 és 2017 között több milliárd forint hitelt közvetített a konstrukciót kezelő pénzügyi vállalkozások számára. Jelenleg a Magyar Fejlesztési Bank vállalkozás élénkítő kölcsöneinek értékesítésében vesz részt. Vállalkozói hitelezésben legnagyobb partnerünk a Corrigia Pénzügyi Szolgáltató Zrt., de sikeresen dolgozunk együtt több bankkal is.

Fogyasztói hitelezési tevékenységünket 2019. év elején indítottuk el, az első időszakban a banki partnerkör kiépítésére koncentráltunk, majd megkezdődött a hálózatépítés. Jelenleg már szinte az összes magyarországi kereskedelmi bank szerződött banki partnerei vagyunk. Hálózatunk folyamatosan bővül, immár több mint 20 közvetítői alvállalkozóval dolgozunk együtt. A lakossági üzletágban már az induló évben félmilliárdos hitelvolument közvetítettünk partnereink részére, mára a lakossági kihelyezések volumene jelentősen meghaladja a 3 milliárd forintot.

Független pénzügyi szolgáltatás-közvetítői tevékenységünkre vonatkozóan kibővített szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk az UNION Biztosítónál.

Társaságunk alapadatai

Székhely 1117 Budapest, Fehérvári u. 17.
Iroda 1072 Budapest, Dob utca 16. 6. lház. 3. em. 3.
Cégjegyzékszám 01 10 048980
Adószám 23054268-1-43